Samim korištenjem i pristupom sajtu brzadijeta.com slažete se sa ovim uslovima, te da ste sa istima upoznati.

  • Svi sadržaji na sajtu brzadijeta.com su informativnog karaktera.
  • Brzadijeta.com ne odgovara ni za kakve štete i moguće probleme nastale korištenjem dijeta sa ovog sajta
  • Medicinske preporuke u člancima su predanja iz narodne medicine i nemaju naučnu osnovu. Svako korištenje neke dijete ili recepta radite na sopstvenu odgovornost, te se prije provođenja nekog savjeta pročitanog na ovoj stranici preporučuje konsultacija s vašim ljekarom.
  • Svi sadržaju na našem sajtu su podložni greškama, te autori i sam sajt ne prihvataju odgovornost za štetu ili posljedice koje nastanu korištenjem informacija sa našeg sajta.
  • Sve informacije uzmite sa skeptičnim stavom i na vlastitu odgovornost.

Linkovi na vanjske stranice

Portal brzadijeta.com može sadržavati linkove na druge web stranice. Mi ove linkove objavljujemo u dobroj namjeri i ne možemo se smatrati odgovornima za njihov sadržaj, niti imamo kontrolu nad njima.

Iskustva na stranici ispod dijeta

Svaki posjetioc na našoj stranici može ostaviti komentar i iskustvo na datu dijetu. Komentari na ovoj stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne našeg portala. Zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i objašenjenja. Svi uvredljivi komentari će biti obrisani. Reklamiranje kroz komentare takođe nije dozvoljeno.

Preuzimanje sadržaja

Sadržaj našeg sajta podliježe autorskim pravima. Cjelokupni članak sa receptom je dozvoljeno kopirati pod uslovom da navedete izvor odakle je članak preuzet. Samu dijetu možete preuzeti bez spominjanja autora. Brzadijeta.com nije vlasnik fotografija, ali imamo dozvolu za njihovo objavljivanje. Kopirate ih na vlastitu odgovornost. Za više informacija o preuzimanju sadržaja kontaktirajte nas na email: webmaster [AT] sokovi.org ili putem kontakt forme.

Napomena

Brzadijeta.com zadržava pravo da izmjeni i dopuni ove uslove privatnosti bez da obavijesti korisnike. Samim korištenjem našeg sajta smatra se da ste obavješteni sa ovim uslovima korištenja.